Перинатальний центр Чернівців прийняв першу породіллю, яка сьогодні вночі народила нового українця. Сьогодні 6 липня близько години ночі жінка народила сина з допомогою лікарів перинатального центру. Про цю радісну новину повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осадчук на своїй сторінці в Facebook.

Чиновник розповів, що молода мама Тетяна народила сина цієї ночі в перинатальному центрі, який нещодавно відкрився. Мама і малюк почувають себе добре. Також Осадчук порадів за нову сім'ю і маленького українця.

У Перинатальному центрі Чернівців пройшли перші пологи Фото: скріншот

Варто відзначити, що в Харкові фельдшерам швидкої допомоги довелося приймати пологи у молодої жінки прямо в машині. Вони не встигли доїхати до пологового будинку, але на світ з'явився здоровий малюк з ростом 49 см і вагою 2600 грамів. Жінка викликала швидку в смт Пісочин, коли стало зрозуміло, що потрібно їхати в пологовий будинок. Карета прибула на місце, а на зворотному шляху молода мама вирішилася від тягаря.

Нещодавно у Запорізькому обласному перинатальному центрі народилася трійня. Дівчатка з'явилися на світ 19 червня. Сюрприз батьків чекав за день до кесаревого розтину. Мамі медики сказали, що у неї трійня, а не двійня, як говорилося раніше. При цьому в родині вже є четверо дівчаток.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Також у Дніпрі природа піднесла сюрприз всім. Молоді батьки і лікарі прийняли на світ 11 дівчаток поспіль. Такий низки народження принцес ще не фіксувалося. Перед цим на Старий Новий рік в цій же лікарні народилися 11 хлопчиків поспіль.

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові фельдшери швидкої допомоги прийняли пологи.

Знай повідомляв, що в Запоріжжі мама чотирьох доньок народила ще три сестри.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі на світ народилися 11 дівчаток поспіль.