Стало відомо про те, що у центрі Чернівців стався вибух. Сталося це в неділю, 5 липня.

Таким чином, повідомляється, що на вулиці Кобилянської раптово вибухнув електролічильник. Про цей інцидент повідомили очевидці, які перебували в цей момент поруч. Трапилося яке замикання мережі, що призвело до подальшого горіння.

У Чернівцях на ринку стався вибух, фото: скріншот з відео

На щастя, ніхто не постраждав, і всі залишилися цілі. Поки що це вся інформація, яка є в мережі і є загальнодоступною. Всі обставини події намагаються з'ясувати співробітниками правоохоронних органів.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що 1 липня в Харкові під час пожежі в дитячій поліклініці евакуювали 70 чоловік.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС України в Харківській області

Як стало відомо з повідомлення, то інформація про пожежу на проспекті Московському, 153, де розташована дитяча поліклініка №12, вступила на номер «101» о 13:08.

«По прибуттю на місце виклику з'ясувалося, що на другому поверсі двоповерхової будівлі йде сильний дим з кабінету офтальмолога. В кабінеті горіла пластикова оздоблення стін на площі 6 кв. м», - сказано в повідомленні.

За відомостями ДСНС, з-за сильного задимлення коридорів корпусу рятувальники евакуювали з лікарні 70 осіб, з яких 50 чоловік - медичні працівники та 20 - відвідувачі поліклініки, серед яких було 6 дітей.

Нагадаємо, раніше В Дніпрі спалахнуло студентський гуртожиток - конспекти згоріли разом з тапочками

Як повідомляє портал «Знай.ua» Слідом за повенями Прикарпатті охопив вогонь — пожежі спалахують один за іншим

Також «Знай.ua» писав, що У Києві на Позняках слідом за вибухом спалахнула багатоповерхівка - дим, паніка, рятувальники летять