6 липня у Чернівецькій області неподалік кордону з Румунією українськими прикордонниками було затримано та вилучено 200 ящиків, всередині яких знаходились сигарети. Саме стільки контрабандисти намагались переправити за кордон. 600 тисяч гривень – саме такою є загальна вартість вилученого товару. Про це йдеться у повідомленні ІА АСС зі посиланням на пресслужбу Чернівецького прикордонного заводу: «Вчора, 6 липня, на ділянці відділення «Нижні Петрівці» відділу «Красноїльськ», за 1000 метрів від кордону, правоохоронці виявили покинуті пакунки з сигаретами». Самі контрабандисти втекли, викидаючи за собою коробки з сигаретами. За словами прикордонників, в ящиках знаходились сигарети марки «Strong». Наразі проходить слідство щодо встановлення усіх обставин цієї події та осіб, які причетні до цього, зауважили в прикордонному відомстві.

Нагадаємо, раніше у Києві накрили контрабанду чорних алмазів - рідкісні камені переправляли ,яким мільярди років.

Також сайт Знай.ua писав, що в Україні контрабандисти підробляли сигарети "Винниківської тютюнової фабрики" і світових брендів: СБУ вилучила 15 млн пачок.

Як повідомляв сайт Знай.ua, що у найгарячішій точці Донбасу спіймали "цигаркових баронів".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще