Стало відомо про стан одного з парків в місті Чернівці. Вони вимагають від депутата Бешлея відповіді, куди поділися заплачені на реконструкцію парку гроші.

Таким чином, повідомляється, що підрядники ЖКГ виконують свою роботу дуже швидко, але, не зовсім якісно. ГО Центр реформ та розвитку – Чернівці, перевірили те, як були виконані роботи на Соборній площі.

Реконструкція парку в Чернівцях, фото: buknews

Ще 23 червня поточного року, методом звіту про Тресті зеленого господарства був підписав договір на послуги з ремонту, озеленення, а також благоустрою Соборній площі в місті Чернівці.

Сума договору склала близько 50 тисяч гривень. Через три дні, після того, як був підписаний договір, а саме 26 червня роботи оплатили.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Отже, що входило в обов'язки тресту зеленого господарства згідно з договором:

- Посадка квітів бегонія – 2200 шт.;
- Ремонт лавок – 24 шт;
- Фарбування лавок в 2 шари – 83 шт;
- монтаж і кріплення урн для сміття;

На площі практично всі лавки в аварійному стані, у них пошкоджено ніжки, і більшість не ремонтувалися. Також, не всі лавочки були пофарбовані, а деякі і зовсім варто замінити на нові, так як сидіти на них – небезпечно.

Біля пам'ятника, до речі, немає обіцяних квітів, там лише минулорічні. І тепер є питання до департаменту ЖКГ, як саме був підписаний акт робіт, і чому неякісна робота була все ж прийнята.

Нагадаємо, Знай писав, що під Тернополем могильні плити виявили під громадським туалетом.

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині територію колишнього кладовища зотят віддати під город.

Нещодавно Знай передавав, що під києвом вандали зруйнували і осквернили пам'ятник воїнам АТО.