Президент України Володимир Зеленський побував у Чернівецькій області. Під час своєї поїздки він відвідав Чернівецький національний університет імені Федьковича. Про свою поїздку глава держави розповів в Телеграм-каналі.

В тексті повідомлення президент написав, що він побував в серці Буковини – в університеті імені Юрія Федьковича. Цей ВНЗ по праву вважається центром історії та сучасної освіти. Також Зеленський написав, що Україна красива своїми місцями і людьми в кожному її куточку.

Крім того, Зеленський під час поїздки в Чернівці побував у нещодавно відкритому перинатальному центрі, а також привітав першу молоду маму, яка народила дитину за допомогою лікарів Центру.

Зеленський сходив в університет у Чернівцях Фото: скріншот

Варто відзначити, що президент Зеленський нещодавно зізнався в тому, що він не декларував доходи. Після цього правоохоронні та антикорупційні органи України почали діяти. Судячи з усього, главі держави доведеться відповісти за всією суворістю закону. НАПК вже відкрили справу проти чинного президента і почали розслідування. Щонайменше йому світить великий штраф.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Крім того, стало відомо, що від Зеленського вимагають ввести санкції для депутатів Верховної Ради, які прогулюють засідання. Українці зажадали від президента у своїх петиціях позбавляти мандата всіх, хто відсутній на роботі в сесійній залі без поважної причини.

Нагадаємо, Знай писав, що Зеленського будуть судити за порушення законодавства.

Знай повідомляв, що від Зеленського зажадали більш жорстких санкцій для нардепів.

Нещодавно Знай передавав, що хлопець з Чернівців спародіював Зеленського.