Стало відомо про те, що армрестлери з Чернівецької області виграли шість медалей на Кубку світі.

Таким чином, повідомляється, що спортсмени боролися на перше місце з конкурентами з інших 11 країн. Команда чернівецьких спортсменів представляла Україну на Кубку світу з армспорту. Відбувалося даний захід з 3 по 5 липня в одному з міст Словаччини. Про це повідомила прес-служба Чернівецької ОДА.

У Словаччині, в місті Сенець, яке розташоване у 25 км. від столиці Братислави відбулися 27 змагання Кубку Світу SENEC...

Geplaatst door Погодін Олександр op Woensdag 8 juli 2020

Серед конкурентів були учасники з таких країн, як: Польща, Фінляндія, Франція, Росія, Угорщина, Греція, Словаччина, Азербайджан, а також Нідерланди.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

У важкій боротьбі українській команді вдалося забрати додому шість медалей. Чотири золота в скарбничку відвіз Дмитро Бордун. Ще два золота у Максима Куцика, а у Михайла Опаец шосте місце.

До речі, Маріус Байка, який є президентом Федерації Армспорту в Україні, виступав так само, і йому вдалося зайняти четверте місце.

Бажаємо спортсменам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог в ім'я процвітання Буковини і України. Нехай Ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юнаків нашої області, – привітав армрестлера начальник Управління молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації Олександр Погодін.

Нагадаємо, збірна України завоювала три медалі на першому етапі Світової серії з синхронного плавання.

Як повідомляв портал Знай.иа, у США олімпійський чемпіон Ріо-2016 зі спортивної гімнастики Олег Верняєв завоював "срібло" Кубка світу FIG з багатоборства.

Також портал Знай.иа писав, що володаркою бронзової медалі на змаганнях з художньої гімнастики, які пройшли в естонському місті Тарту, стала 16-річна Христина Погранична.