У Чернівцях поліція розшукує 15-річного підлітка. Романюка Вадим Сергійович зник 11 липня. 15-річний підліток вийшов з дому о 10 годині ранку і пропав. Для розшукових заходів поліція розіслала орієнтування на молодика усім патрулям.

Також до пошуків залучені представники ювенальної превенції та волонтери. Прикмети хлопця – зріст 176 см, волосся темне, очі світло-сірі. У день зникнення був одягнений у чорні джинси, синю або білу футболку, чорну пайту з чорним капюшоном з червоною вставкою всередині, чорні кросівки з червоною смугою. З собою взяв синій рюкзак з сірими вставками.

Поліція і рідні просять повідомити будь-яку інформацію про молоду людину на гарячу лінію 102.

Зниклий хлопець з Чернівців Фото: Нацполиция

В останні дні в Україні з'явилися ще кілька повідомлень про зникнення дітей і підлітків. Так у Київській області пропала дівчина. 14-річна Басюк Аліна пішла з дому 10 липня в середині дня. Батьки досі не знають, де може бути їх дочка, поліція направила всі сили, щоб розшукати дівчину.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

У Дніпрі батьки злякали викрадача дітей. Чоловік на білому автомобілі заманював дітей в салон чіпсами і цукерками, але батьки втрутилися в цей процес. Поки дорослі реагували на неправомірні дії , чоловік зник у невідомому напрямку.

Нагадаємо Знай повідомляв, що у Київській області шукають 14-річну дівчину.

Знай писав, що у Дніпрі батьки помітили викрадача дітей, який намагався заманити жертву в машину.

Нещодавно Знай передавав, що на Київщині зникла дівчина з татуюванням у формі серця.