У Чернівцях зоозахисники та волонтери рятують собаку, яка пересувається на інвалідному візку". Що сталося з твариною достеменно невідомо, але волонтери кажуть, що їй необхідна діагностика і реабілітація. Про це йдеться в пості керівника Центру стерилізації тварин Чернівців.

Артем Жук написав, що він взявся за порятунок цієї собаки, так як його посада зобов'язує. Також він розповів, що у нього є подруга Марія, яка є власницею цього пса. Собака пересувається на візку, яка служить йому підтримкою для паралізованих задніх лап. Передні лапи при цьому бігають самостійно. Собака виглядає дуже веселою та здоровою, але Артем Жук зазначив, що необхідно з'ясувати причини обездвиженности задніх кінцівок тварини. Чоловік пообіцяв, що всі кошти підуть на лікування саме цієї тварини.

Паралізована собака Фото: скріншот

Варто відзначити, що українці виявляють, як жорстокість по відношенню до тварин, так і доброту. Зоозахисники та волонтери рятують котів і собак, їх виходжують після аварій і знущань, відстоюють їх права в судах і навіть змушують суди приймати рішення, засуджувати винних у жорстокому поводженні.

Так під Дніпром волонтери знайшли збиту автомобілем кішку. Вона повільно помирала на дорозі. Тварина взялися рятувати небайдужі люди. Вони звернулися до ветеринарів і оплатили лікування тварини.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо Знай писав, що в Дніпрі небайдужі люди взялися за лікування кішки, яку збила машина.

Знай повідомляв, що в Запоріжжі собаку повернули до притулку після 8 років життя вдома.

Нещодавно Знай передавав, що діти притягли додому дитинча летючої миші, переплутавши його зі щеням.