У Чернівцях колишній головний прикордонники області попався на створенні стихійного звалища. Городяни зняли на камеру, як Микола Салогор вивантажує з-з свого елітного позашляховика коробки з сміттям і викидає їх там, де немає зони для збору відходів. Про це повідомив Телеграм-канал Чернівці.новини.

Колишнього чиновника спіймали за створенням звалища Фото: скріншот

У повідомленні йдеться, що інцидент стався на Роші біля школи №8. Колишній начальник прикордонної служби Чернівецької області Микола Салогор під'їхав до смітника на своєму позашляховику і вивантажив з нього коробки з сміттям. Він поставив на те місце, де ще кілька днів тому була стихійне звалище. Туди люди сміття виносили вимушено, поки баки були переповнені, а комунальні служби міста не виконували свою роботу.

14 липня приїхав КамАЗ і забрав сміття, який лежав на цьому місці більше місяця. Прибраний майданчик не встигла висохнути на сонці, як до неї під'їхав колишній головний прикордонники області і викинув туди своє сміття. Йому було зроблено зауваження очевидцем Миколою Андрусяком.

У відповідь на зауваження Салогор забрав сміття, але не упустив можливості нахамити на цілком правомірне зауваження. Колишній прикордонник накинувся на активіста і почав питати, хто прибирає сміття, якщо не він, то чого він від неї хоче. Також Салогор порадив активісту краще прибирати сміття «з таким обличчям».

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто відзначити, що чернивчане активно борються за чистоту в місті, так як мер і його команда нічого не роблять у цьому плані. Городяни скаржаться на гори сміття і відходів, на сморід, на брудні вулиці, які не прибираються місяцями.

Нещодавно жителі Чернівців створили петицію, в якій зажадали від місцевої влади побудувати сміттєпереробний завод. Петиція швидко набрала потрібну кількість голосів і тепер місцева влада зобов'язана розглянути її і повідомити про своє рішення жителям міста.

Ще одна проблема Чернівців – дороги. Розбитий асфальт також став приводом для виходу жителів Чернівців на акцію протесту. Вони принесли під мерію розірвані шини та зламані деталі автомобілів. Все це було організовано, щоб змусити мера Каспрука працювати над поліпшенням існуючих умов і ремонтувати дороги.

Нещодавно Знай передавав, що у Верховному суді України розглядається справа про правомірність відновлення мера Чернівців Каспрука на посаді.