Укрзалізниця відновить рух потягів далекого прямування з Чернівців. Міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, що залізничний концерн запустить ще три потяги в Чернівці. Тепер городяни зможуть поїхати у Київ, Львів та Одесу. Інформація про це з'явилася на сторінці Укрзалізниці в Facebook.

Стало відомо, що тепер найбільше держпідприємство України запустить поїзда Чернівці:

  • №136/135 Чернівці – Одеса;
  • №702/701 Львів – Чернівці;
  • №7/8 Київ – Чернівці.

Квитки на ці поїзди вже продаються онлайн та у касах залізничних вокзалів.

Укрзалізниця відновлює рух поїздів у Чернівці Фото: скріншот

Крім того, Владислав Криклій розповів, що в рамках президентської програми «Велике будівництво» в Україні будується велика кількість автодоріг. Так ремонтні роботи на даний момент проводяться на 850 км доріг державного значення. Зокрема, частково ремонтується траса М-19 Доманове (на м Брест) — Ковель — Чернівці — Тереблече (на м Бухарест). Протягом року планується відремонтувати 4000 км доріг.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нещодавно Знай писав, що Укрзалізниця не запустила залізничне сполучення між Чернівцями та іншими містами України після пом'якшення карантину. У самому держпідприємстві пояснили, що їм не надходило рішення місцевої комісії з ТЕБ і НС, яка повинна прийняти таке рішення і зробити запит. Міська та обласна влада також не знають, як бути в даній ситуації і заявили, що питання про відновлення руху поїздів буде обговорюватися на черговому засіданні комісії.

Варто нагадати, що Знай повідомляв про ситуацію у поїздах і про дотримання карантину. Як з'ясувалося завдяки пасажирам, компанія продає всі 100% квитків, а не 50%, як прописано у вимогах Кабміну і МОЗ. Пасажири розповіли, що купували квитки на місця через 1 місце, як того вимагає карантин, але на практиці виявилося, що продаються всі місця. Також з'ясувалося, що пасажири забули про масочному режимі.

Нагадаємо, Знай передавав, що Укразлізниця дійсно продає 100% квитків на потяги, які прямують до Києва.