У Чернівецькій області чоловіка оштрафували за незаконну торгівлю рибою. Хотинський районний суд прийняв рішення накласти штраф на чоловіка, який торгував рибою, виловленою в одному з місцевих водойм.

У провину йому поставили те, що у нього не було документів на реалізовану продукцію. У результаті суд зобов'язав буковинця заплатити штраф у розмірі 510 грн. Також він зобов'язаний буде заплатити судовий збір в розмірі 420 грн.

Чоловіка затримали за продаж 5 кілограмів лящів на ринку «Верхній» у Хотині. У нього не було документів, які б підтверджували походження біоресурсів, а також його якість. Цей інцидент стався 18 лютого 2020 року. Своїм вчинком чоловік порушив пункт 3.14 Правил любительського та спортивного лову риби.

Крім того, Черновецький рыбоохранный патруль попросив всіх очевидців порушень лову риби повідомляти про це.

на Буковині оштрафували за торгівлю рибою без документів Фото: скріншот

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто нагадати, Знай писав, що в Дніпрі рибалка зловив удачу на власну вудку. Чоловік розраховував зловити окунів, але виявилося, що у воді жив справжній монстр. 10-кілограмова рибина. Товстолобик виявився настільки великим, що молодий чоловік не відразу зміг його витягнути з води. Як не дивно, але травоядная риба, піймалися на воблер, який використовується для лову хижих видів риб.

Знай писав, що рибалки з Дніпропетровської області розповіли, що на їх гачки потрапила рідкісна для цих вод риба – головень. Один з рибалок Юрій Озеров розповів і показав великий улов. Чоловік розповів, що ходить на риболовлю заради задоволення і не розраховував зловити велику рибу. Проте долі було завгодно, щоб на його гачок попався великий головень. Вага улову склав трохи більше 2,5 кілограм.

Нещодавно Знай передавав, що біля острова Ява в Зонском протоці виявили до недавніх пір невідоме морське тварина, а точніше ракоподібне. Істота нагадувала одночасно мадагаскарського великого таргана і мокрицю. Він має 7 пар ніг. Про відкриття повідомили в Індонезійському інституті наук. Розміри цієї істоти можуть досягати 36 см в довжину.