Після захоплення терористом заручників у луцькому автобусі на Буковині взяли небачені заходи безпеки. Тепер патрульна поліція вийшла на посилене патрулювання міст області. Вони стежать за порядком також на автовокзалах та на залізничних вокзалах. Про це повідомляє Чернівецький промінь.

Правоохоронці будуть перевіряти документи у підозрілих осіб, а також звертати увагу на речі, якими раніше люди не користувалися. Також будуть проводити поверхневий огляд. У списку правоохоронців є і кинуті транспортні засоби або ті, якими довгий час ніхто не користувався.

Подібні запобіжні заходи запровадили і в інших областях Західної України. Це необхідно для того, щоб швидко відреагувати на небезпечну ситуацію або запобігти її.

Варто нагадати, що луцький терорист два дні тому вранці захопив маршрутне таксі, в якому було 20 пасажирів. Чоловік 12 годин протримав людей в автобусі і висунув вимоги до першим особам країни і олігархам. Він зажадав, щоб олігархи зізналися, що вони «терористи в законі», а від Зеленського він зажадав, щоб він записав відео і сказав, щоб всі дивилися фільм «Земляни». Після тривалих переговорів та погроз, вимог і запису відео президентом, він відпустив заручників.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві чергове замінування. На цей раз це автомобіль перед великим торговим центром.

Знай писав, що в Полтаві дивний чоловік захопив у заручники поліцейського і загрожує підірвати всіх гранатою. правоохоронці обменя колегу на начальника і ведуть стеження за терористом.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві виявили підозрілий пакет або сумку на вулиці Кіото у Деснянському районі.