У Чернівцях журналіст і політтехнолог Захар Подкидышев на своїй сторінці в Facebook викрив екс-мера Олексій Каспрука в бажання попіаритися у всеукраїнському виданні.

Як відомо, Каспрука зняли з посади рішенням Верховного суду України. Він відмовився передавати справи, ключі і печатки секретарю міськради і не з'явився в мерію, пославшись на термінову зустріч.

Після цього у виданні Цензор.нет з'явилося велике інтерв'ю з його участю. Олексій Каспрук поскаржився, що його звільнили депутати міськради за те, що він заважав дерибану грошей. До ситуації він приплів навіть людей Фірташа, які вирішили узурпувати владу в Чернівцях. Ці ж люди зняли з посади попереднього мера і до 2014 року Чернівці жили без мера. Після цього Каспрук обвинуватив у знятті його з посади тих же людей Фірташа. Він також упевнений у своїй правоті в юридичному плані.

Журналіст Подкдышев розповів про піар Каспрука Фото: скріншот

Однак Подкидышева зацікавило не стільки інтерв'ю, яке він назвав «абсолютним маренням скривдженого ледаря»). Зокрема, блогера і журналіста зацікавило, скільки заплатив колишній градоначальник за такий піар великому виданню.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Подкидышев пише, що інтерв'ю розміщено у розділі «Резонанс». В офіційних рекламних розцінках видання є вартість розміщення матеріалу в різних рубриках та «Резонанс» там найдорожча – 67 тисяч гривень без ПДВ, а з ним і всі 80 тисяч гривень.

Розцінки на розміщення матеріалу на Цензор.нет Фото: скріншот

Після цього журналіст розповів, що Каспрук постійно говорив про те, що він живе на зарплату мера і не має сторонніх доходів, але у нього вистачило грошей заплатити за інтерв'ю. Журналіст припустив, що Каспрук відкладав і відкладав з кожної зарплати, щоб розмістити піар-статтю. Також Подкидышев помітив, що з дня публікації інтерв'ю його прочитали лише 3,5 тисячі осіб, що свідчить про відсутність інтересу до його персони з боку суспільства.

Нагадаємо, Знай писав, що чернівецький екс-мер Каспрук паралізував роботу мерії.

Знай повідомляв, що на Буковині взяли на гарячому депутата-корупціонера.

Нещодавно Знай передавав, що Верховний суд відсторонив від посади мера Каспрука.