На Буковині 11-річний хлопчик потонув у річці Прут. Дитина пішла з одним гуляти. Батькам сказали, що будуть гойдатися на гойдалці, але потім змінили свої плани. Внаслідок цього сталася трагедія. Про це розповіли кореспонденти програми Свідок/

Хлопчики несподівано вирішили піти на річку, а не на майданчик. Вони захотіли скупатися. Коли дитина зайшла у воду, одразу став тонути. Другий хлопчик залишився на березі і побіг за допомогою. Він покликав двох жінок, які відпочивали поруч. Вони не змогли знайти дитину під водою.

Місце, де втопилася дитина Фото: скріншот

На їх крики прибіг хлопець – 15-річний Григорій Хинку, який рибалив неподалік від цього місця. Він почав пірнати і шукати дитину у воді. Тіло виявив випадково ногами. Спочатку подумав, що риба, але коли пірнув, то зрозумів, що це потонув хлопчик. Він витягнув його на берег і почав надавати першу допомогу. Пошуки дитини зайняли у Григорія 10 хвилин.

Батько підлітка, який намагався врятувати потопаючого розповів, що він також прийшов на берег і спробував зробити штучне дихання і масаж серця, але у дитини вже почали синіти губи, а тіло охололо.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Медики на виклик приїхали тільки через півгодини, а автомобіль на під'їзді до місця події застряг в напіврідкої ґрунті. Медики намагалися реанімувати дитину, але у них нічого не вийшло. Тіло потонулого дитину забрали на судово-медичну експертизу.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харківській області 15-річний підліток зірвався з дамби і потонув у водах водосховища. Водолази знайшли тіло хлопця і витягли з води.

Знай писав, що в Чернігівській області втопилася дитина, який не вмів плавати.

Нещодавно Знай передавав, що в Запорізькій області підліток хотів ефектно стрибнути зі скелі у воду колишнього піщаного кар'єру, але невдало приземлився. В результаті він отримав перелом хребта і травми голови.