У Чернівцях президент Володимир Зеленський і голова облдержадміністрації Сергій Осачук вийшли на ранкову пробіжку. Вони пробіглися по центральним вулицям міста. Ця подія відбулася під час першого візиту Зеленського Чернівці 9 липня.

Зеленський і Осачук в оточенні охоронців здійснили пробіжку вулицями Кобилянської і Кордуби. Відео було опубліковано на сторінках Чернівецької ОДА в соцмережах Facebook і Instagram.

У коментарях користувачі розкритикували президента і глави ОДА за те, що вони обрали для пробіжки ідеально рівні вулиці центру міста замість того, щоб пробігтися по бруківці або по вулицях, де асфальт весь у ямах. Також надійшли пропозиції пробігтися по Рівненській, Старожинецкой, Кармелюка.

Також користувачі припустили, що президент і губернатор здружились і почали шукати фонтан. Були пропозиції запросити й інших місцевих чиновників. Деякі коментатори висловилися, що їм набридло постановочне кіно за участю президента.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Коментарі до відео Фото: скріншот

Варто нагадати, що Зеленський відвідав Буковину 9 липня, щоб перевірити, як йде ліквідація наслідків повеней, які завдали шкоди у Чернівецькій та Івано-Франківській областях.

Знай повідомляв, що Зеленський побував у Чернівцях і відвідав кілька локацій в області. Зокрема, він пообіцяв, що Укрзалізниця нарешті запустить поїзда з Чернівців. Також Зеленський дізнався про те, що чернівчани змушені їздити в Київ та Львів через Молдову. Президент пообіцяв побудувати гілку залізниці.

Нещодавно Знай передавав, що Володимир Зеленський відвідав університет імені Федьковича в Чернівцях.