В Національній поліції Чернівецькій області розповіли про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася в місті Новодністровськ. Інцидент зі смертельним наслідком стався біля одного з магазинів міста.

На місце інциденту виїхала слідчо-оперативна група для з'ясування причин смерті чоловіка. Поліцейські встановили, що водій вантажівки Man розвертався на стоянці магазину і наїхав на пішохода. 34-річний чоловік помер на місці. Він стояв за вантажівкою, тому водій не помітив пішохода. Потерпілий помер на місці події.

Вантажівки, який збив чоловіка Фото: Нацполиция

Варто зазначити, що аварії зі страшними наслідками відбуваються не тільки в Україні. Нещодавно у Китаї в результаті аварії на жвавій трасі одна з постраждалих машин спалахнула. У салоні знаходилися три людини. Їх врятував чоловік, який підбіг до палаючого автомобіля і почав вибивати ногою лобове скло. Йому вдалося його розкришити і люди вибралися на волю.

Крім того, Знай розповідав про трагедію, яка залишила шрами в серцях українців – про Скнилівської трагедії. 27 липня 2002 року на авіашоу прийшли безліч людей з дітьми. Вони хотіли помилуватися шоу на честь 60-ї річниці 14 авіаційного корпусу. Тоді літак під час виконання елемента не злетів у небо, а проорав крилом дерева, землю і натовп глядачів. Очевидці згадують досі закривавлені тіла, крики, дим, вогонь.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Києві сталася смертельна аварія, в якій загинув чоловік. Водій на шаленій швидкості збив чоловіка і крився з місця інциденту. При цьому з'ясувалося, що загиблий ходив по проїжджій частині Бориспільської траси. З тіла під час удару злетіла одяг і взуття, а тіло відкинуло на 50 метрів.