Колишня санітарка 24-го окремого штурмового батальйону "Айдар" Збройних сил України Катерина Коршик (Стандартнюк) багато разів рятувала поранених воїнів на Донбасі та ризикувала своїм життям. Сьогодні дівчина мужньо бореться з важкою хворобою.

Катерина жила в Луганській області. В 2015 року Катя пішла в армію.

Можливо, сильний стрес "запустив" у Каті розсіяний склероз. Вона бачила страждання поранених і бійців, які вмирали і пропускала все через себе.

Катерина бореться з хворобою. Повністю вилікуватися від розсіяного склерозу не можна, але, щоб не опинитися в інвалідному кріслі, їй дуже потрібно продовжувати курс лікування препаратом, на який у неї немає грошей.

Катерині Коршик необхідно зібрати кошти на дороговартісне лікування.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Необхідно встигнути купити до вересня два флакони препарату "Окревус" (Ocrevus), це приблизно 230 тисяч гривень.

Якщо ви захочете і маєте можливість допомогти дівчині зібрати кошти на це життєво необхідне лікування, публікуємо реквізити.

5168 7427 2701 3710 Коршик Катерина Юріївна (карта Приватбанку).

Раніше портал «Знай.uа» писав - Кузьмін: Влада не здатна створити національну ідею, тому така ідея повинна бути створена і підтримана всіма громадянами України

Також портал «Знай.uа» писав, що У Львові прощаються з легендарним комбатом - повернувся з Донбасу героєм, але безжалісний рак знищив все

Також портал «Знай.uа» писав, що Школярка з Тернополя порвала шаблони на випускному - голена голова і берці замість сукні "для принцес"

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw