У Чернівецькій області від укусу змії постраждала 8-річна дитина.

Інцидент трапився у селі Самакове Путильського району. Хлопчика 2012 року, якого вкусила змія, привезли до реанімаційного відділення лікарні.

Зараз дитина перебуває під наглядом медиків у стані середньої важкості.

Від початку 2020 року в Україні від укусів змій постраждало 36 людей, в тому числі - шестеро дітей.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську виявили змію. Про це розповіли в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Повідомляється, що серед Івано-Франківська, по вулиці Шевченка, на території приватного господарства, на дереві була виявлена ​​змія.

На місце події прибули рятувальники. Вони встановили, що змія перебувала на висоті чотирьох метрів. Після цього плазуна успішно зняли з дерева. Як з'ясувалося це виявився жовтобрюхий полоз.

Надалі змію передали серпентологу ГС "Українського екологічного природоохоронного союзу "Орден саламандри".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Жовтобрюхий полоз - відноситься до сімейства вужеподібних і є однією з найбільших змій в Європі. Забарвлення верхньої частини тіла може бути оливково-бурого, жовтувато-бурого, червоного або вишнево-червоного кольору. Забарвлення нижньої частини тіла найчастіше світло-жовтие, помаранчеве, або помаранчеево-червоне. Має широкі зіниці округлої форми. Дорослі особини жовтобрюхого полоза можуть досягати 2 метрів в довжину, в рідкісних випадках 2,5 метри.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Двох львів'ян відкачують в реанімації через повзучих тварюк, гризуть за ноги як несамовиті

Також портал «Знай.uа» писав, що Франківщину окупували повзучі тварюки – "відпочивають" на деревах і кусають дітей

Також портал «Знай.uа» писав, що У Харкові міське звалище окупували лелеки - замість безхатько

https://www.youtube.com/watch?v=AnQKWE1wSp4