У Чернівецькій області поліція розшукує 12-річного Габченка Арсена Дмитровича.

Вчьора, 10 серпня, на спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що з дитячої лікарні у Чернівцях зник неповнолітній житель села Оршівці Кіцманського району, повідомили у відділі комунікації поліції.

Прикмети хлопчика: зріст – приблизно 150 см, худорлявий, волосся темне. Був одягнений у темну футболку з жовтими полосами і темні штани.

На розшук дитини орієнтовано всі наряди поліції Чернівецької області.

Якщо вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження хлопчика – прохання терміново повідомити на спецлінію "102".

Нагадуємо, на Київщині поліцейські розшукують зниклу дівчинку. Про це розповіли на сторінці поліції Київської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 9 серпня близько 12: 00, в місті Яготин 12-річна дівчинка Софія Недобой вийшла з дому і не повернулася. Місце розташування дівчинки невідоме досі і на зв'язок вона не виходила.

У пошуках Софії задіяні співробітники місцевого відділення поліції, ювенальні поліцейські, співробітники Переяслав-Хмельницького відділення поліції, кінологи з собаками та бійці Нацгвардії України.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Прикмети дівчинки, за якими її можна пізнати:

Вік - 12 років. Зріст — 165-170 сантиметрів. Статура - худорлява. Волосся - темне. Стрижка - коротка (каре). Колір очей — карий. Форма обличчя - овальна.

Софія була одягнена в джинси сірого кольору, темно-синю сорочку в червону клітинку і чорні кеди з малюнком аніме. При собі мала рюкзак чорного кольору.

Раніше портал " Знай.ua" писав про те, що Під Чернівцями зникла пенсіонерка з синцем під оком-нічого не пам'ятає, вся в червоному

Також портал " Знай.ua" писав, що Під Запоріжжям шукають школяра в капцях-втік з-під крапельниці

Також портал " Знай.ua" писав Головне за ніч: "рука Путіна" у вибуху Бейрута, скасування субсидій і авіарейсів, пастка для українців на Донбасі