На спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що по вулиці Воробкевича у Чернівцях трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими (за матеріалами ВК ГУНП у Чернівецькій області).

На місце події, для з’ясування всіх обставин аварії, одразу виїхала слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції.

Поліцейські встановили, що 16-річний водій автомобіля «Acura MDX», здійснюючи маневр обгону, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з легковиком «Audi», яким керував 34-річний чернівчанин.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Внаслідок ДТП травмувалися обидва водії та пасажирка автомобіля «Audi».

Лікарі доставили потерпілих до медичного закладу для огляду та надання допомоги.

Нагадаємо, у Дніпрі на Полтавському шосе сталася смертельна ДТП - автомобіль Daewoo вдарив Skoda, після чого влетів у відбійник і перекинувся на дах. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Повідомляється, що ДТП сталася в неділю, 9 липня. О 17:32 на гарячу лінію Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, на Полтавському шосе в Амур-Нижньодніпровському районі Дніпра сталася ДТП за участю двох автомобілів.

Як повідомили в поліції, легковий автомобіль Daewoo Lanos рухався по шосе в бік міста, як раптом не впорався з керуванням і вилетів на зустрічну смугу руху. Там він зачепив автомобіль Skoda, після чого врізався у відбійник і перекинувся на дах.

Відомо, що в Daewoo на момент події перебувало 4 людини – деякі з них в ході зіткнення вилетіли з машини, а хлопчик 2019 року народження загинув на місці від отриманих травм. Водія та пасажира легковика доставили до обласної лікарні ім. Мечникова у важкому стані. Ще один пасажир був госпіталізований у міську лікарню №6.

В автомобілі Skoda перебувало троє людей - водій від госпіталізації відмовився, а жінку з дитиною доставили в обласну дитячу лікарню на Космічній. Про їх стан інформації немає.

Раніше портал " Знай.ua" писав про те, що У страшній аварії на Франківщині загинула дитина - не розминулися автобус та легковик

Також портал " Знай.ua" писав Три трупи, шість постраждалих: шокуюче ДТП під Києвом

Також портал " Знай.ua" писав, що Україні загрожує другий Бейрут? У порту під Одесою зберігається небезпечний вантаж