У Чернівцях у вихідні обікрали бібліотеку №4. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

"Сьогодні вранці надійшло повідомлення про крадіжку в місцевій бібліотеці №4", - повідомили у пресслужбі.

Як розповіла начальниця управління культури Чернівецької міської ради Юлія Сафтенко, із бібліотеки викрали три монітори від комп'ютерів.

"Про крадіжку мені повідомили сьогодні вранці, я одразу ж виїхала туди. На місці вже працювала поліція. Викрали три монітори від "грантових" комп'ютерів, які бібліотека виграла кілька років тому", - розповідає посадовиця.

За словами Юлії Сафтенко, двері у бібліотеці були закриті, однак зловмисники спиляли замки на решітках.

Наразі поліцейські встановлюють деталі та перевіряють інформацію.

Нагадаємо, стало відомо про те, що в селищі місцевого типу Буштино, що знаходиться в Тячівському районі, банкомат ПриватБанку списує з банківської карти гроші, але, фактично їх не видає.

Таким чином, повідомляється, що про цю на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав житель Закарпаття, Василь Микуляк.

Знаходиться територіально він поруч з «Чумацьким шляхом " в Буштино. Банкомат прото списує гроші з карти, але по суті, їх просто не видає.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Таким жертвам радять телефонувати на гарячу лінію за номером 3700.

Раніше «Знай.ua» писав, що Під Запоріжжям банда аферистів віджимала квартири у алкоголіків і наркоманів- "кришував" коп

Як повідомляв портал «Знай.uа» У Києві банда злодіїв нахабно обчистила кафе і прикинулася дурнями: "Ой, переплутали"

Також портал " Знай.ua" писав, що На українських пляжах орудують цілі банди злочинців: тримайте речі міцніше