У Чернівцях цієї ночі працівникам магазину на вулиці Герцена довелось викликати охорону через конфлікт із нетверезим чоловіком.

Як повідомляється на сторінці служби охорони "Тигр" у фейсбуці, чоловік намагався зайти до магазину разом із собакою бійцівської породи, який до того ж був без намордника.

Чоловік мав явні ознаки алкогольного спяніння та поводився агресивно. А коли приїхали охоронці, він вирішив спустити на них собаку і хизувався ножем.

Затримали чоловіка з собакою, скріншот facebook



Зловмисника затримали і передали правоохоронцям для проведення відповідних заходів.

Нагадаємо, що в Києві зафіксували випадок сказу у кішки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Повідомляється, що за інформацією об'єднання ветеринарної медицини в Києві, в п'ятницю, 7 серпня, у відділ по боротьбі зі сказом був доставлений труп кішки.

Були проведені потрібні дослідження, які виявили характерне для сказу. Тривалий час вона проживала на території будинку відпочинку «Конча-Заспа». Померла вона в п'ятницю, як уже згадувалося вище, але, перед цим вона вкусила чоловік, і зараз він отримує відповідне лікування в одній з лікарень Києва.

На засіданні Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при виконавчому органі Київської міської ради визначили першочергові необхідні заходи, щоб не допустити поширення сказу.

"Київ з усіх боків межує з лісопарковими зонами, які мають численні резервуари збудника сказу (лисиці, єнотовидні собаки). Тому необхідно уважно ставитися до здоров'я власних тварин, а також проживають поруч", - йдеться в повідомленні.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Українці влаштували самосуд запорізьким шкуродерам - побили і пустили в будинок "червоного півня"

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Хмельницьким "сині" мисливці влаштували криваву баню лебедям - "Як рука не відсохла?!"

Також портал «Знай.uа» писав, що Туристів у Кирилівці потіснили "рогаті" відпочиваючі - дивовижні гості курорту потрапили на відео