Вчора, 12 липня, приблизно о 13:30 до поліції надійшло повідомлення про зникнення дворічного жителя села Мариничі Чернівецької області. Про це повідомляється на сторінці facebook Національної поліції України.

У пошуках дитини взяли участь майже 200 правоохоронців, працівників лісового господарства та місцевих жителів.

Співробітники ситуаційного відділу поліції області орієнтували на розшук дитини особовий склад Путильського відділення поліції, а також Кіцманського, Сторожинецького відділів і Вижницького відділення поліції. Крім цього, залучили сектор ювенальної превенції, карний розшук, роту поліції особливого призначення, кінологів ГУНП, рятувальників, прикордонників, працівників лісового господарства та місцевих жителів.
Упродовж шести годин пошукові групи метр за метром відпрацьовували вулиці села, здійснюючи подворовий обхід, перевіряли закинуті будівлі, прибудови, автомобілі, сади, береги річки та місцевий ліс.
Також поліцейські здійснювали аерозйомку території за допомогою квадрокоптера.
Дитину вдалося знайти в лісі за декілька кілометрів від дому. Сімейний лікар оглянув малюка.

Наразі життю та здоров’ю дитини нічого не загрожує.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Львові ловлять серійного злодюжку, городяни несподівано ополчилися на копів: "Дитина їсти хотіла!"

Також портал «Знай.uа» писав, що На Буковині паркан допоміг прикордонникам затримати порушника - застряг намертво

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Тернополем безслідно зник хлопець у бейсболці - сів у таксі і…