У липні цього року до поліції звернувся 34-річний житель села Багна та повідомив, що його товариш викрав у нього банківську картку, з якої витратив 11 тисяч гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Опитавши заявника, поліцейські Вижницького відділення району з’ясували, що за тиждень до скоєння крадіжки, він був у гостях у свого товариша у селі Чорногузи, де разом розпивали спиртні напої. Коли потерпілий заснув, 44-річний господар будинку викрав з кишені куртки знайомого банківську картку. Поруч також був листок із пін-кодом до картки. Після цього чоловік протягом дня декілька разів знімав у терміналі готівку та розраховувався карткою у магазинах. Загальна сума витрачених коштів становить 11 тисяч гривень.

Оперативники Вижницького відділення району оглянули відео з камер спостереження біля терміналів та магазинів районного центру. На записах зафіксовано, як буковинець протягом дня знімає кошти та розраховується викраденою карткою у магазинах. У результаті проведених оперативно-пошукових заходів правоохоронці протягом доби встановили місцезнаходження порушника. Чоловік зізнався правоохоронцям у скоєному.

Слідчі поліції повідомили порушнику про підозри у вчиненні кримінальних проступків, передбачених частиною 1 статті 185 (Крадіжка) та частиною 1 статті 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального Кодексу України. Згідно із санкцією статтей, зловмиснику загрожує позбавлення волі до трьох років.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Буковині дворічний малюк підняв на вуха копів і односельців - "Пішов гуляти в ліс"

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що "Останній з могикан карпатського хутора" - на Тернопільщині відшукали щасливого відлюдника

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Тернополем безслідно зник хлопець у бейсболці - сів у таксі і…