Півторарічного хлопчика з Путильщини знайшли посеред лісової дороги. Про це повідови на фейсбук сторінці Суспільна Буковина.

Хлопчик пішов з дому, поки мама працювала на городі. Богдан пройшов понад три кілометри, поки його через шість годин знайшов поліцейський.

"Я вийшла з городу, подивилася, що один в колясці, а іншого нема. Одразу побігла в хату, подивилася, що дитини нема. Побігла до річки, скрізь, до дороги. Дитини вже ніде не було", - розповідає мати хлопчика.

Батьки звернулися до поліції. Богдана шукали подан 200 людей: жителі села, поліцейскі, рятувальники. Обшукали кожне подвір'я та ліс.

"Коли йшов лісом, оглядався і вигукував: "Богданчик!"", - розповідає поліцейський Кіцманського відділу поліції у Чернівецькій області Василь Николайчук.

Богданчик вийшов на дорогу, що вела вверх і плакав.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Коли зносив, він задрімав. Він був голодний, стомленний", - каже Василь.

Дуже дивно, що дитина змогла так далеко відійти від дому. Там дорослому важко дістатися, дорогу у тому місці перерили.

Хлопчика шукали понад шість годин. Дитина не ушкоджена, жодної подряпини. Зараз він дома, з рідними, почувається добре.

Півторарічний хлопчик пройшов понад три кілометри, його знайшли поліцейські

Півторарічного хлопчика з Путильщини знайшли посеред лісової дороги. Він пішов з дому, поки мама працювала на городі. Хлопчик пройшов понад три кілометри, поки його через шість годин знайшов поліцейський. Розповідаємо, як шукали Богдана та як він зараз почувається.

Geplaatst door Суспільне Буковина op Donderdag 13 augustus 2020