Війна, що вже понад 5 років триває на Донбасі, наробила багато лиха і забрала тисячі невинних життів. Але при цьому вона зуміла поєднати серця двох українських захисників: Анастасії та Максима Антипенків.

Вони зустрілися в автобусі, який віз контрактників до навчального центру Нацгвардії у Золочеві. Тоді вони лише мали коротку розмову, в ході якої обмінялися мобільними номерами. Втім, випадкова зустріч переросла у справжнє кохання. Про унікальну історію пари, яку об’єднала війна, розповідає 24 канал з посиланням на штаб ООС.

"Ще у 2014 році я спостерігала за тим, що коїться у країні, проте не могла нічого вдіяти, адже мені було лише 16. Пройшло понад п’ять років, а війна все ще йшла. Я зібрала необхідні документи та прийшла до однієї з частин НГУ", - розповідає старший солдат Анастасія Антипенко.

Анастасія розповіла, що її надихнули піти у військо захищати Україну бійці, які одними з перших стали на захист нашої країни.

Вже у війську Настя зустріла свого коханого, – Максима. З ним познайомилася у автобусі, на якому їхали майбутні контрактники, до навчального центру. Так вийшло, що сиділи вони поруч, і хоча подорож тривала близько десяти годин, знайомство було коротке. Майбутня пара "скупо" поспілкуватися та обмінялися номерами телефону. А менше ніж за місяць, після знайомства, закохані одружилися.

джерело: соцмережі
джерело: соцмережі


"Батько мого чоловіка, прикордонник. Він довгий час мріяв, щоб і Максим пішов його шляхом. Проте, під час призову на строкову службу Максим обрав Національну гвардію. Як виявилося, це був доленосний вибір, адже завдяки цьому ми познайомилися", – продовжує розповідати Анастасія.

Дівчина додає, що якби їй не було тяжко, вона пам’ятає, що коханий чоловік поруч. Хоча за браком часу закохані мало спілкуються, але вона відчуває, що разом вони зможуть подолати будь-які труднощі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Побачення під кулями: снайпер із Запоріжжя "склала гвинтівку" заради коханого, - кадри, які врятують світ

Як повідомляє портал «Знай.uа» Кохання під небом Донбасу: відносини на війні, де немає місця зайвим сентиментам і залицянням, але є своя романтика

Також «Знай.uа» писав, що День Святого Валентина на Донбасі: три історії кохання, які сильніші за війну

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще