У Чернівецькій області в неділю, 23 серпня, фахівці обласного лабораторного центру МОЗ виявили ще 241 випадок коронавірусу.

Про це повідомив у Facebook голова ОДА Сергій Осачук.

Таку частку позитивних результатів отримали з 564 зразків, досліджених протягом дня фахівцями лабораторного центру.

Майже кожен другий аналіз на коронавірус у Чернівецькій області 23 серпня був позитивний. Загальна кількість інфікованих коронавірусом буковинців сягнула 9167 осіб. 39 людей одужала від COVID-19, цю хворобу зумів побороти 5891 буковинець.

«259 буковинців уже померли від Covid-19. Знаю, що дехто вважає – це небагато. Адже в області нас близько 900 тисяч. Але хочу нагадати, що у бойовій роті – від 120 до 150 вояків. Отже майже дві роти ми втратили на цій війні із хворобою. Тому закликаю не робити поверхових висновків і пам’ятати про цінність людського життя», – написав голова ОДА.

За минулу добу, 23 серпня, в Україні було зафіксовано 1799 випадків коронавируса, 22 хворих померло і 289 - одужали.

За весь час пандемії в Україні зафіксовано 106 757 випадків коронавируса.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

21 серпня в Україні виявили рекордні 2 328 випадків коронавируса.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Юлія Тимошенко у важкому стані, прес-секретар сподівається на лікарів — "Бореться"

Також портал "Знай.ua" писав 5 годин возили на швидкій - на Тернопільщині пацієнта з пневмонією відмовлялися приймати в лікарні

Також портал "Знай.ua" писав, що COVID-19 діє вибірково: дослідники з'ясували, які органи уражаються при зараженні