"Укрзалізниця" припиняє продаж квитків через погіршення епідеміологічної ситуації відразу за кількома напрямками з 24 серпня. Призупинять продаж квитків на поїзд за маршрутом Одеса-Чернівці та Чернівці-Одеса.

Про це повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

Чернівці знаходяться в "червоній" зоні карантину, у зв'язку з чим в маршут поїзда Одеса-Чернівці і назад внесуть зміни. Так, замість Чернівців потяг прибуватиме до міста Снятин Івано-Франківської області про відправлятиметься з нього.

"З 24 серпня цього року на станціях Коломия, Острог, Чернівці та Радивилів можна буде робити тільки висадку пасажирів",- йдеться в повідомленні.

На сайті "Укрзалізниці" зазначено, що зміни були узгоджені з регіональними комісіями з питань техногенно-екологічної безпеки.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

У компанії нагадали, що пасажири, які відмовляються від поїздки через закриття цих станцій на посадку, можуть повернути 100% вартості квитків незалежно способу їх покупки (в касі або через інтернет).

Нагадаємо, що за минулу добу, 23 серпня, в Україні було зафіксовано 1799 випадків коронавірусу, 22 хворих померло і 289 - одужали.

За весь час пандемії в Україні зафіксовано 106 757 випадків коронавірусу.

21 серпня в Україні виявили рекордні 2 328 випадків коронавірусу.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Юлія Тимошенко у важкому стані, прес-секретар сподівається на лікарів - "Бореться"

Також портал "Знай.ua" писав, що Симптоми Covid-19 виникають саме в такому порядку: вмійте розпізнати хворобу

Також портал "Знай.ua" писав, що Пандемія - порожній звук? Одеса гуляє на концертах, поки лікарні переповнені інфікованими