Поліція Буковини розшукує неповнолітню Фрунзу Христину Юріївну.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

24 серпня, до поліції звернулася 80-річна жителька Сторожинця та повідомила про те, що її 17-річна онука вчора пішла з дому та досі не повернулася.

Прикмети розшукуваної: зріст 160 см, обличчя кругле, волосся довге світле, середньої тілобудови.

Пошуки неповнолітньої наразі тривають, тому правоохоронці звертаються до громадян: якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження дівчини – прохання негайно повідомити на спецлінію "102".

Нагадаємо, в Івано-Франківську знайшли раніше зниклу дівчинку з Дніпра. Повідомляється, що раніше правоохоронці оголосили в розшук 11-річну мешканку Дніпра Ніну Хрипкову.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

23 серпня, близько 19:00, після сварки з мамою, дівчинка вийшла з орендованого житла в Івано-Франківську і пішла в невідомому напрямку.

У поліції також указали прикмети дівчинки, за якими її можна впізнати. Правоохоронці звернулися до всіх небайдужих громадян з проханням повідомити про місцезнаходження дівчинки. А вже 24 серпня, поліцейські повідомили, що знайшли зниклу Ніну Хрипкову і з нею все добре.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Під Тернополем зникла темноволоса жінка в синіх джинсах, сім'я втратила спокій

Також раніше портал «Знай.uа» писав, що "Укрзалізниця" не пустить чернівчан на море через коронавірус, знімайте купальники

Також портал «Знай.uа» писав, що У Борисполі затримали китайського контрабандиста з рідкісним бурштиновим каменем