Чернівецька область потрапила у перелік регіонів України з найбільшою кількістю нових випадків COVID-19

За минулу добу в Україні зробили понад 33 тисячі тестів на коронавірус. Буковина знову ввійшла у перелік регіонів з найбільшою кількістю нових випадків заражень COVID-19. Про це на брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

За словами Максима Степанова, за минулу добу зроблено 33 тис. 222 тести на коронавірус, з них 15 тис. 800 - методом ПЛР і 17 тис. 422 - методом ІФА.

За минулу добу в Україні захворіли 1670 осіб, з них 77 дітей та 91 медпрацівників. 467 осіб госпіталізовано, зафіксовано 36 літаючих випадків, одужали 584 пацієнтів.

Лідери за кількістю зареєстрованих випадків серед регіонів за останню добу:

-Одеська область – 186 випадків,
-Тернопільська область – 181 випадок,
-Харківська область – 177 випадків,
-Львівська область – 171 випадок,
-Чернівецька область – 170 випадків,
-Івано-Франківська область – 167 випадків,
-Київська область – 96 випадків,
-місто Київ – 95 випадків COVID-19

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"1 вересня розпочинається навчальний рік у всіх школах України, крім шкіл регіонів з червоним рівнем епідеміологічної небезпеки", - повідомив також сьогодні міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Садовий зізнався, скільки чиновників Львівської міської ради захворіли на COVID-19

Також раніше портал "Знай.ua" писав, що Марічка Падалко злягла з коронавірусом разом з дочкою і сином: "Спочатку боліло горло"

Також портал "Знай.ua" писав, що Ольга Фреймут захворіла Covid-19 - як почувається зірка