У Чернівцях тролейбуси припинили курсувати після того, як співробітники патрульної поліції намагалися притягнути до відповідальності водія одного з тролейбусів, який сьогодні здійснював перевезення пасажирів.

Про це повідомив виконувач обов’язків директора Чернівецького тролейбусного управління Сергій Івашина.

За його словами, поліція заборонила ЧТУ здійснювати перевезення пасажирів, тому що Чернівців знаходяться у "червоній" зоні.

"Поліція підпорядковується безпосередньо Києву", - відпові посадовець на запитання, чи поліція не взяла до уваги вчорашнє рішення міської ради про послаблення карантинних обмежень.

Івашина заявив, що співробітники патрульної поліції сьогодні зупинили тролейбус у районі Калинівського ринку.

"Вони хотіли вже складати на нього протокол. Нам вдалося його "відмазати". Однак водію довелося висадити пасажирів", – сказав керівник ЧТУ.

Ще сьогодні до обіду курсували всі тролейбуси у звичному режимі, однак, після випадку з водієм тролейбуса, вони припинили їздити.

Нагадаємо, учора Чернівецька міська рада після пікету під міськрадою ухвалила рішення про послаблення карантинних обмежень у місті.

А напередодні Державна комісія з ТЕБ та НС через різке збільшення кількості заражень коронавірусом оголосила "червону" зону в місті Чернівцях, Заставнівському та Кіцманському районах Чернівецької області. Згідно з обмеженнями, ухваленими урядом, у "червоній" зоні забороняється робота закладів торгівлі та харчування, робота шкіл і дитсадків, а також робота громадського транспорту.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Садовий зізнався, скільки чиновників Львівської міської ради захворіли на COVID-19

Також раніше портал "Знай.ua" писав, що На Закарпатті бебі-бум, незважаючи на коронавірус - щасливі мами і лялечки в памперсах

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Марічка Падалко злягла з коронавірусом разом з дочкою і сином: "Спочатку боліло горло"