У Чернівцях поблизу будівлі міської ради, 29 серпня, проходила мирна акція протесту. Місцеві жителі зібралися, щоб висловити невдоволення введенням обмежень через потрапляння в червону зону карантину.

На акцію протесту вийшли представники малого бізнесу та вчителі, які виступали проти закриття шкіл, закладів харчування та магазинів, а також зупинки громадського транспорту.

Зокрема, участь у мирному протесті брали вчителі, батьки та діти.

«Дітям потрібне спілкування з однолітками, нормальне навчання. Школи забезпечені деззасобами, ми розробили все, відповідно до вимог МОЗ. То чому нам забороняють працювати?..» - каже вчителька приватної школи.

Учасники акції не порушували епідемічні вимоги. До вечора біля будівлі міської ради залишалася невелика група людей.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадуємо, 27 серпня, відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. З 00 годин 00 хвилин 31 серпня почало діяти нове епідемічне зонування. До червоної зони віднесено: місто Чернівці, Вижницький, Глибоцький, Заставнівський, Кіцманський та Новоселицький райони Чернівецької області.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Жорсткий карантин в Україні: слуга народу сказав, чого чекати найближчим часом

Також портал «Знай.uа» писав, що На українських ринках "забили" на карантин, масок ні в клієнтів, ні в продавців: "Саботують будь-які обмеження"

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Києвом Китайський вірус закрив перед породіллями двері пологового будинку: "Лікарі на самоізоляції"