У Мережі знайшли фото Лукашенка на фоні готелю «Буковина» в радянських Чернівцях.

Телеведучий Святослав Вишинський опублікував архівну фотографію чинного президента Білорусі Олександра Лукашенка, зроблену, вірогідно, перед будівлею готелю «Буковина» в радянських Чернівцях.

Лукашенко в Чернівцях, фото з Фейсбук
Лукашенко в Чернівцях, фото з Фейсбук

"Військовослужбовець Олександр Лукашенко на тлі будівлі, дивно нагадує готель «Буковина» в радянських Чернівцях", - написав Вишинський.

Як відомо, військову службу в 1975—1977 роках Лукашенко проходив у Прикордонних військах КДБ СРСР у Західному прикордонному окрузі. За спогадами президента, він неодноразово відвідував Чернівці і Карпати.

«Чернівці — це взагалі вражаюче [місто]», — розповів Лукашенко в недавньому інтерв’ю Дмитру Гордону.

Нагадаємо, в Києві поруч з посольством Білорусі відбулася акція протесту під назвою «День народження диктатора».

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці
Показати ще

Учасники мітингу в столиці вимагали, щоб у сусідній країні звільнили ні в чому не винних людей, які були затримані поліцією. Акцію вирішили провести в символічний день, коли Олександру Лукашенку виповнюється 66 років, 30 Серпня. Взяли участь в акції близько 50 осіб. У них в руках були плакати, прапори, а також букет з сухих рослин.