Міжміський автобус, який курсує від кордону з окупованим Кримом до Чернівців, перевозить людей в жахливих умовах. Якщо пасажирам не вистачає сидячих місць, вони сидять в проході на пластикових табуретках.

Дівчина купила через інтернет квиток на автобус, що курсує від КПВВ Каланчик до Чернівців, а це більше 20 годин у дорозі, за маршрутом Миколаїв - Умань. Але коли була посадка на рейс на автостанції, водії заявили, що спочатку місця займають пасажири, які придбали квитки в касах автостанції. Іншим пасажирам принесли пластикові табурети і посадили в проході.

У подібну ситуацію потрапила дочка Тетяни Савченко, яка поскаржилася в Facebook.

"Кому, що казати і кому скаржитися??? Моя дитина купила , заздалегідь, квиток на автобус з Миколаєва до Умані по інтернету. Коли була посадка на рейс водії сказали, що спочатку сідають пасажири, які придбали квитки в касах автовокзалу, а решті принесли табурети, які ви бачите на фото, і всадили їх на проході", - повідомляє Тетяна.

фото з Фейсбук

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

фото з Фейсбук

фото з Фейсбук

"Яка різниця хто де купував квитки, люди заплатили гроші... І ці люди, в тому числі і моя дочка їдуть зараз на табуретках, на яких не можна всидіти", - пише розгнівана жінка.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що "Рогатих" дніпрян полірують до блиску і заливають хлоркою: "Все заради безпеки"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Запоріжжі бидло-маршрутник висадив дитину посеред дороги - не вистачило 2 гривні

Також портал «Знай.uа» писав, що В Україні подорожчає проїзд та зникнуть маршрутки через реформу Кабміну