У Черкасах відбувся чемпіонат України зі стрільби з лука. Про це пише chernivtsisport.com.

На цих змаганнях відзначилася заслужений майстер спорту Лідія Січенікова (тренувальна база «підвал ЗОШ №27, тренер - Олег Осипенко).

Чернівецька лучниця Лідія Січенікова стала кращою у змаганнях серед жінок.

Лідія Січенікова – майстер спорту міжнародного класу зі стрільби з лука. Народилася у 1993 році у Чернівцях. Закінчила школу №27. Заочно закінчила ЧТЕІ КНТЕУ, отримала фах бухгалтера. Стрільбою з лука займається із 2006-го. У 2009 році посіла 3-е місце на Чемпіонаті світу серед кадеток. У 2013-му – 1-е місце у команді на Чемпіонаті світу. Також захоплюється тенісом та волейболом.

Нагадаємо, 28 серпня Тернопіль відзначив 480 річницю з дня заснування міста. На честь цього свята пройшла офіційна церемонія вручення сертифікатів на квартири. Серед щасливчиків виявився і чемпіон світу з біатлону в гонці переслідування Дмитро Підручний.

Молодий чоловік чекав цього моменту півтора року і вже встиг почати будувати власний будинок. Про те, що йому вручать ключі від квартири, дізнався місяць тому. Молодий спортсмен подякував Президенту Тернопільської регіональної Федерації з біатлону, Меру та іншим людям.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Раніше портал «Знай.uа» писав "Давай, малюче, покажи!"- Іван Редкач потролив менеджера Ломаченка

Також портал «Знай.uа» писав, що Українська чемпіонка Марина Бех-Романчук у весільній сукні показала красеня чоловіка

Також портал «Знай.uа» писав, що Легкоатлетки зі Львова взяли золото на чемпіонаті України, з такими ногами можна перемахнути через океан