У Чернівцях очікують на приїзд президента Володимира Зеленського. Президент приїде у Чернівецьку область з робочим візитом 9 вересня. Він планує відвідати об'єкти, де виконувалися роботи після повені.

Про це повідомив molbuk.ua.

Останні два тижні Володимир Зеленський активно здійснює робочі візити в різні області України. Паралельно президент представляє програму партії та кандидатів на місцеві вибори. Найімовірніше, що у Чернівцях він теж представить команду "Слуги народу".

Нагадаємо, востаннє президент приїждав у Чернівецьку область два місяці тому - 8 липня. Це був перший приїзд Володимира Зеленського у Чернівецьку область з моменту обрання на посаду Президента України.

Володимир Зеленський поспілкувався з медиками Чернівецької обласної клінічної лікарні, які першими в Україні зіткнулися з COVID-19 і стали на боротьбу з недугою. Президент подякував лікарям за роботу та зазначив, що незважаючи на те, що Чернівецька область отримала найпотужніший тиск від коронавірусу, медики його витримали і зберегли життя людям.

"Впевнений, що дякуючи вам, я дякую і всім лікарям, медсестрам, водіям швидких, які вам допомагали боротися з COVID-19", - зазначив Зеленський.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Зеленський перетворить Харків на Кремнієву долину, Біллу Гейтсу варто напружитися

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також раніше портал «Знай.uа» писав, що Колишній "шептун" Зеленського Андрій Богдан випив у компанії Саакашвілі: "Є розклад на вибори"

Також портал «Знай.uа» писав Зустріч Зеленського з Путіним: Кулеба назвав ймовірну дату та розповів деталі