6 вересня, близько 15:00 до спеціалізованої пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в Івано-Франківській області надійшло повідомлення. Під час сходження з г. Говерла Яремчанської міської ради по «зеленому маршруту» групи туристів, в кількості 4 осіб, жителька м. Чернівці травмувала нижню кінцівку та потребує допомоги рятувальників по транспортуванню. Дівчина 1995 року народження.

О 15:35 для проведення аварійно-рятувальних робіт були направлені рятувальники ур. Заросляк пошуково-рятувального відділення Ворохта.

О 16.35 рятувальники прибули до потерпілої та оглянули та надали першу домедичну допомогу. Після цього на ношах потерпілу транспортували до навчально-спортивної бази "Заросляк", де передали потерпілу працівникам швидкої допомоги.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Українські герої на мить забули про путінських орків і атакували підступну стихію: "Населенню нічого не загрожує..." Крім рятувальників, за справу взялися і українські військові.

Також портал "Знай.ua" писав, що Хмельницькі рятувальники зупинили вогонь у центрі міста - підбирався до банку Пожежу вдалося приборкати в найкоротший час і запобігти її поширенню.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що На Харківщині вогонь знищив село, жителі не можуть отямитися від горя: "Мама ще не знає ,що будинок згорів" Пожежа, яка вирувала у Дворічанському районі перетворила на попіл кілька десятків будинків.