Чергова аварія сталася на трубопроводі Вікно-Чернівці, яким транспортують дністровську воду у місто.

Подача води з Пруту досі не поновлена. Аварія сталася через перепади напруги, котрі викликали нестабільну роботу насосних агрегатів на станції ІІІ підйому. "Чернівціводоканал" повідомляє, що ремонтні бригади вже активно займаються ліквідацією прориву мережі.

Значна частина Чернівців якийсь час перебуватиме без води. Водоканал - одна з ахіллесових п'ят міської комуналки, борги за електроенергію, зношені мережі, часті прориви, морально відстале каналізаціювання і малопотужні очисні споруди даються взнаки бюджету, платникам за послуги та екології.

Майже всі нинішні кандидати у міські голови, порушують питання реконструкції водогонів та порятунку підприємства.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Комунальники Кличка залишили киян без гарячої води і схопилися за лопати У центрі Києва пошкодилися тепломережі ТМ - 2 і ТМ-8, зараз тут працюють аварійні бригади "Київтеплоенерго". Сталося відразу кілька аварій, через що в будинках на відразу декількох центральних вулицях немає гарячої води.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що З кранів львів'ян потік "коньяк", але краще не брати це до рота У Львові із кранів містян потекла руда вода, якою огидно навіть руки мити, а не те, що готувати на ній їжу чи прати одяг.

Також портал «Знай.uа» писав, що Комунальники Кличка знайшли портал "у пекло" посеред Києва У четвер, 3 вересня, на столичному Подолі ранок почався з серйозної аварії: на вулиці Фролівській машина "Київводоканалу" потрапила в пастку своїх же колег - авто провалилося в "якісно" покладений асфальт.