У Чернівцях жінка викликала поліцію через незрозумілі слова у підручнику з української мови та літератури. Громадянка вирішила заявити на автора підручника, для чого ввечері звернулася по спецлінії 102.

Виклики по спецлінії 102 бувають різними. У підсумку нічна зміна для "копів" почалася з уроку української. Про це 9 вересня передали до патрульної поліції області у Facebook.

Зазначається, що заявниця не розуміла значення деяких слів у книзі, тому вирішила викликати поліцію на допомогу.

Перед цим її дочка звертатися до жінки з уточненням щодо ряду фраз в підручнику, але мама теж не змогла зрозуміти сенс написаного.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Звернення інформаційного характеру 20:42. Заявниця скаржиться на автора книги з української мови та читання... а саме повідомляє про те, що її донька не розуміє цієї книги. Просить направити наряд поліції”, - йдеться в повідомленні.

Пояснити значення слів вдалося інспекторам. Крім того, правоохоронці розповіли жінці, в яких випадках потрібно телефонувати за номером 102.

"Друзі, пам'ятайте про те, що набираючи номер телефону екстреної служби і повідомляючи помилковий виклик, ви не тільки порушуєте закон, але і ризикуєте життям інших людей”, – пишуть в патрульній службі.

Раніше портал "Знай.ua" писав Красуня-поліцейська з Прикарпаття взяла "золото" на престижних змаганнях: "Адреналін зашкалює"

Також портал "Знай.ua" писав У Кропивницькому директор школи здала в поліцію своїх учнів - у справі замішане кошеня

Також портал "Знай.ua" писав Під Чернівцями на березі річки зник чоловік - випив чарку і ніби крізь землю провалився