У Патрульній поліції Чернівців розповіли про найдивніші виклики від громадян, на які правоохоронцям доводилося реагувати впродовж року.

Поліцейські зазначають, що кожного дня до них надходить від 35 до 60 викликів. Впродовж тижня – від 600 до майже тисячі викликів. Не дивно, що в цій масі зустрічаються і такі звернення до поліції, які викликають подив та нерозуміння. Однак, не зважаючи на це, патрульним доводиться виїжджати на всі виклики без винятку.

Зокрема, надійшов виклик від жінки, яка стверджувала, що її сусідка опромінює її невідомим промінням. Прибувши на виклик, патрульні побачили квартиру, повністю обклеєну фольгою – заявниця дійсно вірила у те, про що казала, тож штрафувати за хибний виклик її не стали.

Інша мешканка Чернівців стверджувала, що її сусіди практикують магію. Комусь із містян заважав «надто гучний» звук води, що крапала з кондиціонера. Інших налякав лелека, який прогулювався парковкою і «міг пошкодити автомобілі».

Найдивнішим став виклик, у якому патрульних просили допомогти винести диван з квартири. На жаль, не повідомляється, чи надали поліцейські таку допомогу заявнику.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

У поліції нагадують, що за хибний виклик заявників чекає штраф у розмірі від 51 до 119 гривень.

Нагадавши, Знай писав, що в Тернополі померла 29-річна породілля з Нігерії, у якої був діагностований коронавірус. Через більше тижня після пологів, вона померла, і лікарі не змогли її врятувати. Хвороба у неї була діагностована вже після операції. У неї відмовило відразу кілька органів.

Також Знай повідомляв, що на Прикарпатті родина виховує трьох дітей і потребує допомоги. Середній хлопчик народився зі складним діагнозом, який змушує його голову непомірно рости.

Нещодавно Знай передавав, що в мережі розповіли про казкову долю дівчинки з притулку, яку удочерили в ранньому дитинстві і зробили топ-моделлю. Зараз дівчина допомагає таким же як вона дітям-сиротам знайти сім'ї.