До поліції звернувся чернівчанин та повідомив, що його 51­-річна дружина пішла з дому та дотепер її місцезнаходження невідоме. Жінка пішла з дому 12 вересня та досі не повернулася, передає відділ комунікації поліції в Чернівецькій області.

Прикмети:

  • зріст – 170 см,
  • середньої тілобудови,
  • волосся чорне довге,
  • очі карі

Уважно придивіться до фото, може ви бачили цю жінку або знаєте щось про її місцеперебування.

Поліцейські звертаються до громадян з проханням допомогти у пошуках зниклої. Якщо вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження розшукуваної, терміново повідомте на спецлінію «102».

Нагадаємо, на Львівщині розшукують безвісти зниклу неповнолітню дівчину, яка вийшла з дому та не повернулася. Встановлюється місце знаходження неповнолітньої Омелян Тетяни, 2006 року народження, жительки села Стоянів, Радехівського району. Відомо, що дівчина вийшла з дому 12 вересня та до теперішнього часу не повернулася.

Мобільний телефон із собою дівчина не взяла. Останній раз її бачили близько 04.00 год., 13.09.2020 року, на зупинці в с. Стоянів, вона була з друзями.

Особливі прикмети зниклої: зріст приблизно 175 см, середньої тілобудови, волосся русяве, довге. Була одягнута в сіру футболку, чорні штани.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що у Львові таємниче зник молодий чоловік - прийшов до лікарні і...

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові шукають 16-річного хлопчину з яскравою посмішкою - "Зв'язок перервався опівночі".

Також портал Знай.uа писав, на Буковині знайшли зниклого під час риболовлі чоловіка – дива не сталося.