Чернівчанка увійшла до топ-50 вчителів фізкультури України. Олена Романюк зайняла 28-ме місце у ТОП-50.

Відповідний рейтинг оприлюднили на фейсбук сторінці Global Teacher Prize Ukraine.

"JuniorZ оголосив ТОП-51 вчителя фізкультури! Переможець номінації стане відомий 3-го жовтня на урочистій церемонії. Нагадуємо, що переможець отримає 30 тисяч гривень та поїздку до Німеччини", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у Києві все частіше серед пацієнтів з коронавірусом виявляються вчителі та їхні учні. Через розгул небезпечної хвороби столична влада змушена закривати цілі школи та окремі класи на карантин.

На вимушеному карантині опинилися чотири столичні школи - Оболонського, Дарницького, Голосіївського та Солом'янського районів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

При цьому ще майже в сотні шкіл 188 класів переведені на дистанційне навчання через хворих коронавірусом учнів.

Серед усіх хворих з китайським вірусом в Києві - 207 школярів і 108 вчителів.

Також закриті групи в декількох дитячих садках - в Дарницькому та Подільському районах. Три дитсадки, в яких раніше був введений карантин, повернулися до роботи.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що тернопільських школярів навчають за книгами з доповненою реальністю, казкові персонажі "вискакують" зі сторінок

Також раніше портал Знай.uа писав, що у Тернополі діти-сироти залишилися без їжі, українці лютують: "Зеленський, Труш, поверніть гроші"

Також портал Знай.uа писав, що батьки школярів побилися через побори: відмовилася здавати гроші на нову шафу