До поліції звернувся чернівчанин та повідомив, що вчора після конфлікту його 16-річний син пішов з дому у невідомому напрямку та досі його місцезнаходження невідоме, про це повідомляють у відділі комунікації Нацполіції області.

На пошуки зниклого хлопця орієнтовано особовий склад Шевченківського відділення поліції.

Розшукується безвісти зниклий Задорожній Микита Віталійович.

Був одягнений у сірі джинси та сіру футболку.

Прикмети:

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
  • ріст - 170 см,
  • худорлявої тілобудови,
  • волосся русяве,
  • очі сірі.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням долучитися до пошуків зниклого чернівчанина та повідомити на спецлінію "102", якщо вам відома будь-яка інформація про його місцезнаходження.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Харкові розшукують вусатого чоловіка в чорних штанях - любить покурити. Чоловіка не бачили з 11 вересня, коли він вийшов з дому по вулиці Біблика (в районі парку з пам'ятником трактору) прогулятися і зник.

Також портал Знай.uа писав, що у Франківську знайшли зниклого тиждень тому хлопця - "відпочивав" з пляшкою серед мотлоху. 15 вересня муніципальні інспектори здійснювали обстеження покинутої будівлі по вулиці Грушевського під час якого виявили двох молодих людей, які розпивали спиртні напої.

Також портал Знай.uа писав, що під Харковом 9-річна школярка образилася на батьків і втекла - хотіла "провчити". Під Харковом знайшли і повернули додому зниклу дівчинку, яка втекла після сварки з батьками. Копи перевірили можливі місця, куди дитина могла піти. Дівчинка бродила вулицями села і таким чином хотіла провчити батьків.