Станом на 22 вересня 2020 року за весь період у Чернівецькій області підтверджено 13304 випадків зараження коронавірусом. Про це повідомляє Чернівецька ОДА.

Найбільше інфікованих у Чернівцях (5127 особи), Кіцманському (1693), Глибоцькому (1137), Сторожинецькому (1108), Новоселицькому (864), Заставнівському (816) районах.

Найменше людей заразилися на Сокирянщині - 208, та Кельменеччині - 303 людей.

Наразі від COVID-19 одужали 7652 буковинців.

Також у Чернівецькій області зафіксовано 342 летальних випадків серед осіб, інфікованих коронавірусом.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, на Львівщині медсестра добростанівської амбулаторії, що в Яворівському районі Львівської області, вдруге заразилася коронавірусом.

Перший раз позитивний ПЛР-тест жінка отримала 18 травня, хвороба протікала в легкій формі, тому вона була вдома на самоізоляції. Знову медпрацівниця здала аналіз 1 червня, результат вчергове підтвердився, а 22 червня вона вже отримала негативний результат.

Вдруге перебіг хвороби для медсестри став значно складнішим: висока температура, кашель. Зараз вона лікується вдома, лікарі кажуть, що вона вдруге інфікувалася через пониження імунітету.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Харкові з лікарні масово тікають медики через китайський вірус: "Стрес і навантаження"

Також портал Знай.uа писав, що киянин з COVІD-19 розкрив українцям очі на роботу лікарень: "Місця тільки в коридорі"

Також портал Знай.uа писав, що київську лікарню накрила хвиля самогубств, стрибали з одного вікна: "Тут лікують від коронавірусу"