На Буковині 19-річний юнак вирішив самотужки виховувати молодших брата і сестер.

Хлопець каже, більше не міг дивитися, як батьки пиячать, а вся робота по господарству лягла на плечі малих. Тож звернувся до соціальних служб, аби стати їхнім офіційним опікуном.

На Буковині 19-річний юнак вирішив самотужки виховувати молодших брата і сестер.

На Буковині 19-річний юнак вирішив самотужки виховувати молодших брата і сестер. #Свідок #НТН #новини

Geplaatst door Свідок op Dinsdag 22 september 2020

Ще кілька місяців тому дві сестрички і братик жили у важких умовах і поскаржитися нікому не могли, бо вважали це нормальним життям. Із батьками, що п'ють не могли впоратися ні соціальні служби, ні поліція. Діти самі варили собі їсти, робили хатню роботу, дивилися за худобою, вони були позбавлені дитинства. Батьки випивали з самого ранку, спали двічі на день.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Старший брат Петро мріяв забрати малих і стати їх опікуном. Для цього найняв адвоката. Соціальні служби дозволили йому поки стати неофіційним опікуном і тепер чекають на рішення суду. Благодійники допомогли з придбанням будинку, де зможуть жити брати і сестри. Тепер хату ремонтують, щоб діти змогли перейти у нову домівку.

Місцевий фермер влаштував Петра до себе на роботу. Молодші освоюються в школі. Тут їх всіляко підтримують.

Петро, що взяв під опіку сестер і брата щасливий, що діти ростимуть у нормальних умовах і тепер мріє, щоб і з батьками було все добре.

Нагадаємо, що на Хмельниччині таксист врятував хлопчика і став героєм міста - уявив себе на місці дитини.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Чернівцях горе-батька поставили "на лічильник": "Татко, з тебе 127 тисяч"

Також портал Знай.uа писав, що під Запоріжжям п'яна мати відправила доньку в кому після ДТП, потрібна допомога - їхали на скутері.