Поліцейські розшукують двох безвісти зниклих буковинців. Вони пішли з інтернатних закладів та досі не повернулися.

До поліції надійшло повідомлення про те, що 64-річний житель села Владична Моргуляк Василь Степанович покинув стаціонарний інтернатний заклад та досі не повернувся. Правоохоронці звертаються до громадян з проханням допомогти у пошуках безвісти зниклого чоловіка.

Моргуляк Василь Степанович

Прикмети: зріст 170-175 см, середньої тілобудови, обличчя овальне, волосся світле, карі очі.

Був одягнутий: в чорний костюм, білу сорочку та туфлі темного кольору.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Якщо Ви володієте будь-якою інформацією, яка може сприяти встановленню місцязнаходження буковинця — правоохоронці просять повідомити за номерами телефонів: (0372) 59-14-90, 066-874-95-59 або на спецлінію «102».

Покинув стаціонарний інтернатний заклад та досі не повернувся 40-річний житель села Санківці Паламар Михайло Володимирович. Наразі поліцейські проводять усі необхідні оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місцезнаходження безвісти зниклого буковинця.

Паламар Михайло Володимирович

Прикмети: зріст 170-175 см, худорлявої тілобудови, обличчя овальне, волосся світле, зелені очі.

Особлива прикмета: на руках плями червоного кольору.

Був одягнутий: в піджак, брюки та туфлі світлого кольору.

Співробітники поліції звертаються до всіх небайдужих громадян з проханням: якщо Вам відома будь-яка інформація що може допомогти сприяти встановленню місцязнаходження зниклого, повідомте за номерами телефонів:

(0372) 59-14-90, 066-874-95-59 або на спецлінію «102».

Нагадаємо, що під Франківськом відшукали школярку, яка втекла від батьків: "Я вже доросла!"

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі зник блакитноокий хлопець, батьки сплять з телефоном три тижні.

Також портал Знай.uа писав, що на Хмельниччині таксист врятував хлопчика і став героєм міста - уявив себе на місці дитини