Аліса Грищенко, лікарка швидкої з Чернівців, яка повторно захворіла коронавірусом, вдруге одужала.

Про це Аліса Грищенко повідомила у своєму фейсбуці, додавши, що знову повернулась до роботи.

Лікарка зазначила, що не всім інфікованим щастить побороти хворобу, тож закликала надалі бути обережними і дотримуватися карантинних вимог.

"Негативний ПЛР тест отримано і вже можна повернутись на роботу.

Я захворіла двічі, двічі одужала, але так пощастило не всім. Тисячі людей зараз хворіють, варто про це пам'ятати і не нехтувати правилами, які написані здоров'ям і життям інших.

Як і більшість людей, я дуже втомилась від карантинних обмежень, але заради себе і своїх близьких давайте берегти себе!

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Робота лікаря не лише лікувати людей, а і попереджати захворювання. Тому хотіла б ще раз наголосити - бережіть своє здоров'я, і не лише під час пандемії", - написала Аліса Грищенко.

Нагадаємо, заборона на в'їзд іноземних громадян в Україну, який ввели на період з 27 серпня по 28 вересня втратив чинність. Тепер громадяни інших країн можуть в'їжджати в Україну.

Громадяни які перебувають з країн "червоної зони" будуть змушені самоізолюватися, або здати тест на COVID-19. Також, у кожного повинен бути дійсний страховий поліс. З "зелених країн" можна в'їхати в Україну без обмежень.

Заборону в'їзду на місяць ввели через початок масового паломництва в Умань хасидів з усього світу на святкування іудейського Нового року.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що коронавірус почав косити маленьких українців, медики розриваються

Також портал Знай.uа писав, що Марцінків заганяє франківчан у кінотеатри у розпал пандемії

Також портал Знай.uа писав, що Конкуренту Кличка Березі поставили страшний діагноз: "Усі зустрічі і ефіри скасовуються"