Станом на перше жовтня шість шкіл Чернівецької області перевели на дистанційну форму навчання через підтвердженні випадки інфікування коронавірусом у цих закладах. Про це повідомляє Чернівецька обласна державна адміністрація.

Одразу три школи призупинили очне навчання у Сторожинецькому районі, ще по одній школі закрили у Новоселицькому, Кельменецькому та Заставнівському районах.

Зокрема, перебувають на карантині:

  • Дорошовецький НВК І-ІІІ ступенів Заставнівського району;
  • Спаська гімназія Михальчанської сільської ради, що на Сторожинеччині;
  • Будинецька гімназія Сторожинецького району;
  • Комарівський НВК "Загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад" Кельменецького району;
  • Тарасовецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів Новоселицького району;
  • Старобросківецький ліцей Сторожинецького району.

Нагадаємо, у Києві в четвер, 1 жовтня, зафіксували 377 нових випадків захворювання на коронавірус. Таку статистику оприлюднив столичний градоначальник Віталій Кличко.

Таким чином, кількість хворих на коронавірус у Києві «перевалила» за 23 тисячі осіб. При цьому за добу, що минула, в столичних лікарнях зафіксували 231 випадок одужання від цієї небезпечної хвороби – загалом подолали недугу вже 6 тисяч 941 киян. На жаль, повідомляється також про десять нових смертельних випадків – у столиці померли від китайського вірусу вже 391 особа.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, соратниця Зеленського підчепила covid-19, ряди "Слуги народу" порожніють: "Я тримаюся..."

Також портал Знай.uа писав, що киянам начеплять маски біля метро.

Також раніше портал Знай.uа писав, що коронавірус масово атакує юних киян, Кличко озвучив тривожні цифри.