З 5 жовтня почало діяти нове епідеміологічне зонування, згідно з яким Чернівецька область залишається в зоні "помаранчевого". Незважаючи на це, число нових випадків зараження коронавірусом перевищує сто кожен день. Зафіксовано вже близько 20 випадків повторного захворювання-19.

Про це в Фейсбуці повідомляє Чернівецька обласна державна адміністрація.

"Не важливо, в якій ми зоні карантину - червоній, помаранчевій, жовтій або зеленій. Коронавірус живе поруч з нами, тому не варто нехтувати санітарними нормами. Носити маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальну дистанцію - це обов'язок кожного з нас. Берегтися потрібно і тим, хто вже хворів COVID-19. В даний час близько 20 буковинців повторно заразилися коронавірусом. І не завжди їх хвороба проходила в легкій формі", - зазначила заступник голови ОДА Наталія Гусак.

Нагадаємо, в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 230 236 випадків зараження. За минулу добу зафіксували 3 774 нових випадків.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Всього в Україні з початку епідемії видужали вже 101 252 пацієнтів. За останню добу видужало 1 145 осіб, 33 осіб померло.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що Covid-19 атакує гравців "Шахтаря": гравці злягли на другий день після матчу

Також портал Знай.ua писав, що у Києві вагітні стоять годинами в черзі в пологовий будинок: "Одна мало не народила на лавочці"

Також портал Знай.ua писав, що українець з коронавірусом помер на очах у байдужих лікарів: "Допоможіть, болить серце"