Клічуку у Чернівцях наносять перший алкогольний удар, Олексій Каспрук каже, що Роман Клічук споює чернівчан. Він каже, що Клічук бізнесмен, який торгує горілкою та поміняв вже чотири партії.

Відсторонений з посади мера Олексій Каспрук, у прямому ефірі на телеканалі «ZIK», обговорив інших кандидатів на посаду мера. Зокрема про лідера «Єдиної Альтернативи» Романа Клічука Каспрук сказав, що він торгує горілкою та незважаючи на те, що позиціонує себе як нове обличчя, змінив вже чотири партії.

"І десь там добирається один з наших місцевих потужних бізнесменів, торгує горілкою, Роман Клічук, позиціонує себе як нове обличчя хоча вже четверту партію поміняв фактично", - зазначив Олексій Каспрук.

Нагадаємо, що у Чернівцях сітілайт політичної партії “Пропозиція” повісили догори дригом. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив Олексій Каспрук. Олексій Каспрук звинуватив у цьому новопризначеного керівника МКП “Реклама” Василя Забродського.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що хворих на коронавірус чернівчан лікують окулісти: "Ні місць, ні лікарів" Чернівецька область тривалий час лідирувала за кількістю хворих на COVID-19.

Також портал Знай.uа писав, що соратник Порошенка Максимюк мітить у крісло мера Чернівців. Василь Максимюк балотується на посаду мера Чернівців від Партії "Европейська солідарність"

Також портал Знай.uа писав, що Продан відмовився від крісла мера Чернівців через опалювальний сезон: "Не встигаю" Продан балотувався на посаду мера Чернівців від партії "Рідне місто"